Έκθεση ζωγραφικής του Κώστα Ευαγγελάτου με τίτλο “Ιδεομορφικές Συλλήψεις”

Το Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών παρουσιάζει την έκθεση του ζωγράφου, εικαστικού, λογοτέχνη και θεωρητικού της σύγχρονης τέχνης, Κώστα Ευαγγελάτου, με τίτλο

ΙΔΕΟΜΟΡΦΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Συνθέσεις με μικτές τεχνικές στις οποίες αναδύονται μορφές, φόρμες, ιδεατά, αρχαϊκά και φυσικά μοτίβα, μαθηματικά σύμβολα και γεωμετρικά σχήματα.Τα επιλεγμένα έργα της έκθεσης, αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό φάσμα των εικαστικών αναζητήσεων και αισθητικών διατυπώσεων του καλλιτέχνη από το 2010-2018.

Τα έργα έχουν φιλοτεχνηθεί στην Αθήνα, το Αργοστόλι και το Παρίσι. Τον Νοέμβριο του 2017 αρκετά από αυτά συμπεριελήφθησαν στην αναδρομική έκθεση του Κώστα Ευαγγελάτου με τίτλο “Κοσμικές Σπονδές- Offrandes Seculaires” στη γκαλερί Espace Jano του Centre de Sevres στο Παρίσι.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19:00, στο «Μουσείον της Πόλεως των Αθηνών – Ίδρυμα Βούρου-Ευταξία».

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: 9 έως 25 Νοεμβρίου 2018.
ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ: Καθημερινά (εκτός Τρίτης) 9π.μ. με 4μ.μ.,
Σάββατο και Κυριακή 10π.μ. με 3μ.μ.

evaggelatos

ΠΗΓΕΣ – ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ
Είναι γνωστό πως το μεγαλύτερο μέρος των δημοσιεύσεων στην εφημερίδα μας αλλά και στον ιστότοπο www.mikros-romios.gr στηρίζεται σε αδημοσίευτες πηγές και είναι προϊόν πρωτογενούς έρευνας.
Επειδή δεν είναι δυνατόν να παρατίθενται παραπομπές, λόγω του δημοσιογραφικού χαρακτήρα των δημοσιεύσεων, οι ερευνητές που επιθυμούν να εντρυφήσουν περισσότερο στα δημοσιευόμενα θέματα μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Αρχειακών Μελετών του «Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών - Ιδρύματος Βούρου-Ευταξία» (Tηλ: 210-3426833 και 210-3231397) ή ηλεκτρονικά (info@mikros-romios.gr), ώστε να ενημερώνονται για παραπομπές ή να συλλέγουν συμπληρωματικές πληροφορίες.