Παίζοντας με τους μικρούς μας φίλους στο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών – Ίδρυμα Βούρου Ευταξία

Προσκαλούμε τους μικρούς μας φίλους να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο του Mουσείου της Πόλεως των Αθηνών-Ίδρυμα Βούρου Ευταξία στις 13 στις 20 και 27 Ιουνίου για να ταξιδέψουμε σε μία άλλη εποχή, παίζοντας και ζωγραφίζοντας στην υπέροχη αυλή μας.

Έχοντας ο καθένας μαζί του τις μπογιές και το μπλοκ του, θα ζωγραφίσουμε και θα φτιάξουμε μαζί τη δική μας ιστορία, εμπνευσμένη από τους πίνακες και τα αντικείμενα του Μουσείου που θα παρατηρήσουμε.
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα τηλέφωνα του Μουσείου καθημερινά 9:00 -16:00.

Ανάλογα με την συμμετοχή θα οργανωθούν δύο ομάδες για κάθε ημέρα: 10:00-12:00 και 12:00 με 14:00. Η ηλικία των συμμετεχόντων 6-14 ετών.

Yπεύθυνη του προγράμματος:
Λυμπεροπούλου Ζωή, Θεατρολόγος-Eκπαιδευτικός

ΠΗΓΕΣ – ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ
Είναι γνωστό πως το μεγαλύτερο μέρος των δημοσιεύσεων στην εφημερίδα μας αλλά και στον ιστότοπο www.mikros-romios.gr στηρίζεται σε αδημοσίευτες πηγές και είναι προϊόν πρωτογενούς έρευνας.
Επειδή δεν είναι δυνατόν να παρατίθενται παραπομπές, λόγω του δημοσιογραφικού χαρακτήρα των δημοσιεύσεων, οι ερευνητές που επιθυμούν να εντρυφήσουν περισσότερο στα δημοσιευόμενα θέματα μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Αρχειακών Μελετών του «Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών - Ιδρύματος Βούρου-Ευταξία» (Tηλ: 210-3426833 και 210-3231397) ή ηλεκτρονικά (info@mikros-romios.gr), ώστε να ενημερώνονται για παραπομπές ή να συλλέγουν συμπληρωματικές πληροφορίες.