Ημερήσια εκδρομή του Συλλόγου Φίλων στο Λαύριο – Σούνιο

Ο Σύλλογος των Φίλων του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών – Ιδρύματος Βούρου-Ευταξία διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στο Λαύριο – Σούνιο την Τρίτη 3 Ιουλίου 2012 και ώρα 8:00 π.μ.
Θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις στο σημαντικότερο αρχαίο εργαστήριο επεξεργασίας αργυροφόρων μεταλλευμάτων, στα Μουσεία Αρχαιολογικό και Ορυκτολογικό Λαυρίου και στον Ναό του Ποσειδώνα. Θα ακολουθήσει γεύμα και επιστροφή αργά το απόγευμα. Η εκδρομή διοργανώνεται με την ευγενική φροντίδα της Διευθύντριας του Μουσείου κ. Αγλαϊας Αρχοντίδου.
Ανώτατη Συμμετοχή: 35 άτομα
Τιμή Συμμετοχής: € 20
Αναχώρηση με πούλμαν από την οδό Σταδίου (πλατεία Κλαυθμώνος) στις 8:00 π.μ. ακριβώς.
Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου, οδός Ι. Παπαρρηγοπούλου 5, οπωσδήποτε μέχρι τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012.
Τηλέφωνα: 210 3255498 και 210 3256756

ΠΗΓΕΣ – ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ
Είναι γνωστό πως το μεγαλύτερο μέρος των δημοσιεύσεων στην εφημερίδα μας αλλά και στον ιστότοπο www.mikros-romios.gr στηρίζεται σε αδημοσίευτες πηγές και είναι προϊόν πρωτογενούς έρευνας.
Επειδή δεν είναι δυνατόν να παρατίθενται παραπομπές, λόγω του δημοσιογραφικού χαρακτήρα των δημοσιεύσεων, οι ερευνητές που επιθυμούν να εντρυφήσουν περισσότερο στα δημοσιευόμενα θέματα μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Αρχειακών Μελετών του «Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών - Ιδρύματος Βούρου-Ευταξία» (Tηλ: 210-3426833 και 210-3231397) ή ηλεκτρονικά (info@mikros-romios.gr), ώστε να ενημερώνονται για παραπομπές ή να συλλέγουν συμπληρωματικές πληροφορίες.